× Moottori

Kerääjäsäiliö

  • lauvii
  • lauvii hahmo Kirjoittaja
  • Poissa
  • Elite Member
  • Elite Member
Lisää
10 vuotta 2 kuukautta sitten #2813 : lauvii
Kerääjäsäiliö kirjoittanut lauvii
Suunnittelin laittavani tohon scarabin polttoainejärjestelmään kerääjäsäiliöt että polttoainejärjestelmä olis hieman toimivampi. Jos jollakin on omassa veneessä fiksusti toteutettu polttoainelaitteisto, niin mielelläni sen kopioisin omaani ennen kesää.

Tällähetkellä paikallaan jenkin asentamat neljä holleyn "sinistä pumppua jotka ei valmistajan mukaan ime mitään. Jenkki oli vielä asentanut ne noin 50cm tankin lähtöjä korkeammalle! Tällähetkellä pumput siirrettynä konehuoneen lattialle niin syvälle kuin mahdollista. Mutta ei oo mun mielestä vieläkään oikeen hyvät vaikka nyt syksyllä toimikin. Kaksi pumppua vanhoista oli jo leiponut kiinni kun veneellä rupesin ekoja testiajoja ajamaan.

Joku pieni siirtopumppu-kerääjäsäiliöjuttu ennen holley pumppuja vois kaiketi olla ihan toimiva.

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 vuotta 2 kuukautta sitten #2814 : Hemiva
Vastaus käyttäjältä Hemiva aiheessa Vs: Kerääjäsäiliö
Mulla on yks siirtopumppu vedeneroittimen+hienosuodattimen kera tulevassa linjassa siirtämässä aineen kerääjäsäiliöön. Kerääjäsäiliön pohjalta pumpulle ja regulle, josta jakotukille. Paluu taas tulee kerääjä säiliöön josta erillinen paluu tankkiin.

fcf.kuvat.fi/kuvat/Talleissa+tapahtuu/Scarab/13062010307.jpg

Kuvassa myös ilokaasusysteemin pumppu ja regu B)

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

  • lauvii
  • lauvii hahmo Kirjoittaja
  • Poissa
  • Elite Member
  • Elite Member
Lisää
10 vuotta 2 kuukautta sitten #2818 : lauvii
Vastaus käyttäjältä lauvii aiheessa Vs: Kerääjäsäiliö
On sulla siinä liitin poikineen :laugh:

Mahtaisikohan toimia niin että yksi pieni pumppu nostais kerääjäsäiliölle aineen,ja siitä omalla painollaan tommoselle holley pumpulle ja siitä kohti regulaattoria,ja tarvitseeko niitä holleyn pumppuja kaksi per kone? Mites sitten toi polttoaineen paluu tankkiin kun ei ole tankissa kuin kaksi lähtöä. Vai tarvitseeko kaasarikone paluulinjaa ollenkaan?

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Lisää
10 vuotta 2 kuukautta sitten - 10 vuotta 2 kuukautta sitten #2833 : paja
Vastaus käyttäjältä paja aiheessa Vs: Kerääjäsäiliö
kyllä 2 holleyta on jo hätävarjelun liioittelua. esim jettiveneessä meillä 1 holleyn sininen ja sekin pultattu orkkis mekaanisen pumpun kohdalle mottiin kiinni eikä tuotossa ole ollut ongelmia. ja se vetää kahdesta eri tankista(kylkitankit) vedenerottimen läpi. koneena siis viilattu 454. regu ja painemittari vähän ennen kaasaria eikä ole paluulinjaa. mittarin mukaan paine ei laske vaikka kaasu pohjassa laskee menemään.

"Koneidenkanssa kun ollaan tekemisissä niin voi tulla aina mekaanisia häiriöitä" Kimmo westerberg tukholma-helsinki ennätysajo 87
Viimeksi muokattu: 10 vuotta 2 kuukautta sitten paja.

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

  • lauvii
  • lauvii hahmo Kirjoittaja
  • Poissa
  • Elite Member
  • Elite Member
Lisää
10 vuotta 2 kuukautta sitten #2836 : lauvii
Vastaus käyttäjältä lauvii aiheessa Vs: Kerääjäsäiliö
No sitä mieltä mäkin oon että yksi tommonen Holley pitäis piisata,ja nää mun hollikat on ihan autopumput. Holleyn sivuilta huomasin että on näköjään myös Marine sininen pumppu saatavilla 70gph tuotolla. Ja automalli 110gph tuotolla. Varmaan sullakin tommonen autopumppu. Mulla on vedenerottimena ihan tommoset Mercruiser vakio suodatinjalat, mitkä melko helpot käyttää mutta isokokoiset. Mutta pitäis saada toi pumppu/suodatin laitteisto tohon tankin yläpuolelle missä sille olis kuin tehty tila. Kun mua vituttaa kun kaikki polttoainekamat on tuolla pilssin pohjalla vaikka ne toimiskin. Ne taitaa ne sun polttoainetankit olla korkeammalla kuin toi holley?

Kirjaudu liittyäksesi keskusteluun.

Sivu luotiin ajassa: 0.056 sekuntia
Toteutus: Kunena foorumi